Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada oltayla balık tutmak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada olta balık tutmak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada olta atmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada oltada balık görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine delalettir.

Rüyada kırık olta görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, ilim irfan öğreneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments