Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, inancından sapacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakaladığını gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sevgi dolu ilişkiler var.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, uzun sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada oltayla balık yakalamak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada oltayla yılan yakalamak hayır duaları alacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada oltayla timsah yakalamak derdin sona ereceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla köpek yakalamak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına inanılır.

Rüyada olta balık tutmak yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, keyiflerinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments