Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltayla balık avlamak

Rüyada oltayla balık avlamak

Rüyada oltayla balık avlamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, yaşadığı stresin biteceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hasta ve zor geçireceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına inanılır.

Rüyada oltayla balık avlamak gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum nedeniyle olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilecek şeyler söyleyebilirsiniz.

Rüyada oltayla balık avlamak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak bereketin ve verimin geleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet eder.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, zorluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada oltayla balık tutmak insanlarla iç içe olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık oltası bulmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada olta balık tutmak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakalamak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, patlama noktasına geleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments