Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık oltası almak

Rüyada balık oltası almak

Rüyada balık oltası almak ekmeğinin verimli olacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çalışmaları kötüleyeceğine işarettir.

Rüyada balık oltası almak gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Rüyada oltayla balık avlamak beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulur.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada balık oltası görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada olta balık tutmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakalamak kendisini sorgulama gereği duyacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada balık oltası bulmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments