Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın başını sevmek

Rüyada atın başını sevmek

Rüyada atın başını sevmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atın başını sevmek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada atın başını sevmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, iş için gurbete gidileceğine, zarar edeceğine yorulur.

Rüyada atın başını okşamak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine yorulur.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atın başını görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı olmayan at görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada at başı kesmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, büyük atılımlar yapacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini başı açık görmek yeni girişimlerde bulunacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kısmetli bir işe atılmaya, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments