Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı olmayan at görmek

Rüyada başı olmayan at görmek

Rüyada başı olmayan at görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada başı olmayan at gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada atın başını görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine işarettir.

Rüyada atın başını sevmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada at başı kesmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek aşama kaydedeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başı olmayan at görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada atın başını okşamak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başında yılan görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulur.

Rüyada tek başına tatile gitmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments