Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın başını görmek

Rüyada atın başını görmek

Rüyada atın başını görmek hataların düzeltileceğine, mutluluktan havalara uçacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, güzel günlerin geleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada atın başını gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada atın başını görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atın başını okşamak bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın başını sevmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yüksek bir makamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başı olmayan at görmek işlerin düze çıkarılacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine yorulmaktadır.

Rüyada at başı kesmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada başından kene çıkarmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek renk ve eğlence geleceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments