Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın başının kesildiğini görmek

Rüyada atın başının kesildiğini görmek

Rüyada atın başının kesildiğini görmek onları okula göndereceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber üzerine harekete geçebilirsiniz.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı kesilmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada babasının başının kesildiğini görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ineğin başının kesildiğini görmek haram mala, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalettir.

Rüyada başkasının başının kesildiğini görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments