Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başı açık görmek

Rüyada sevdiğini başı açık görmek

Rüyada sevdiğini başı açık görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yüzünü güldüreceğine, planların tutmayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini başı açık gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada sevdiğini başı açık görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada anneyi başı açık görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını başı açık görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işaret eder.

Rüyada başı açık kadın görmek hafif ve iyi hissedeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada başörtülü birini başı açık görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Rüyada başı açık namaz kılanı görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş açık namaz kılmak büyük bir özgüven kazanılacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sevinç gözyaşları dökmeye tabir olunur.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments