Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at başı kesmek

Rüyada at başı kesmek

Rüyada at başı kesmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada at başı kesmek gördüyseniz:

  • Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada at başı kesmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, ferahlık veren sözler duymaya delalettir.

Rüyada birinin başını kesmek umutlarının tazeleneceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada baş parmağı kesmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kadın başı kesmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağını kesmek başarısının yükseleceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, arkasından iyi konuşulacağına işarettir.

Rüyada başını kesmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan başı kesmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada soğanın başını kesmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments