Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından kene çıkarmak

Rüyada başından kene çıkarmak

Rüyada başından kene çıkarmak işlerinin düzene gireceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, borçların ödeneceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, dinine bağlı kalacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başından kene çıkarmak gördüyseniz:

  • Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir.

Rüyada başından kene çıkarmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, zinde kalacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada başında kene görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına inanılır.

Rüyada vücudunda kene çıkarmak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kene çıkarmak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada kene görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada vücuduna kene yapıştığını görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda kene görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada uçan kene görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments