Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek

Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek

Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, güzel işler yapacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına delalet eder.

Rüyada kendi ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Keşif niteliğindeki bir fikrin maddi getirileri olabilir.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada ayak kırılması görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, çok rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin ayağının kırıldığını görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının kırıldığını görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, geriye doğru gideceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ayakları kırılmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, görgülü ve kültürlü olacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalettir.

Rüyada ayağını kırılmış görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalettir.

Rüyada ayak kırılmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments