Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin saçını taramak

Rüyada annenin saçını taramak

Rüyada annenin saçını taramak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, bir daha kopmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada annenin saçını taramak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir ya da başka kişilerin müdahalelerinden uzak durmanızı sağlayabilir.

Rüyada annesinin saçını taramak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin saçını taramak herhangi zarara uğramayacağına, anne babaya müjde verileceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş annenin saçını taramak üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının saçını taramak sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla saç taramak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada birinin saçlarını taradığını görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada uzun sarı saç taramak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, istediği noktalara geleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments