Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin saçını taramak

Rüyada sevgilisinin saçını taramak

Rüyada sevgilisinin saçını taramak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda harcamalarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada sevgilinin saçını taramak hayallerinin de yarım kalacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin saçını taramak çıkış yolları bulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını taradığını görmek alın terinin karşılığını alacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin saçını taramak yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, haneye bereket geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçımı taramak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçlarını taradığını görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada banyoda saç taramak savurgan bir hayat yaşayacağına, stres içinde günler geçireceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin saçını taramak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments