Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kimsenin elini tutmak

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak birlikteliğe başlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, inancını bir kenara atacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, iş güç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak gördüyseniz:

  • Seyahat şanslarını veya geçmişte yaptığınızdan farklı şeylere katılma fırsatını değerlendirmelisiniz.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü eli tutmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, amaçlarını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elini tutmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada ölünün eline tutmak rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin elini tutmak rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini elini tutmak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, ilerleyeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü babanın elini tutmak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments