Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atı okşamak

Rüyada atı okşamak

Rüyada atı okşamak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada atı okşamak gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Rüyada atın başını okşamak bereketli yağmurlara, borçların ve dertlerin biteceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada at okşamak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, rahatlığa ereceğine, çok daha iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada atı okşamak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına tabir olunur.

Rüyada aslanın başını okşamak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada saçının okşadığını görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada sakal okşamak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzünü okşamak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments