Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at okşamak

Rüyada at okşamak

Rüyada at okşamak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, ailesini hem gururlandıracağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada at okşamak gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşerek durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Rüyada atı okşamak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada at okşamak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın başını okşamak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başı okşamak aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kediyi okşamak kariyerinde atılım yapacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının okşadığını görmek muradın gerçekleşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, borçların sonlandırılacağına inanılır.

Rüyada köpek okşamak hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments