Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal okşamak

Rüyada sakal okşamak

Rüyada sakal okşamak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sakal okşamak gördüyseniz:

  • İş çevrenizde özel hayatınızla ilgili bilgilerinizi kullanan bir kişiye dikkat edin.

Rüyada sakal okşamak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına işarettir.

Rüyada çocuğun başını okşamak bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalettir.

Rüyada at okşamak kalp kırıklığına neden olacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, getirisi çok olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada hayvan okşamak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine tabir olunur.

Rüyada kadın memesi okşamak çok kolay bir hayatı olacağına, şeytanın aklına uyacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslan okşamak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments