Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kanarya görmek

Rüyada beyaz kanarya görmek

Rüyada beyaz kanarya görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kanarya gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Rüyada beyaz kanarya görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine alamet eder.

Rüyada uçan kanarya görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanarya yumurtası görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada kanarya yavrusu görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, para ve zaman ayıracağına alamet eder.

Rüyada büyük kanarya görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, gönül gözünün açılacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yavru kanarya görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Rüyada iki kanarya görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments