Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanarya öldürmek

Rüyada kanarya öldürmek

Rüyada kanarya öldürmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, malların artacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına yorulur.

Rüyada kanarya öldürmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler olması olasıdır.

Rüyada kanarya öldürmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kanarya görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kanarya görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kanarya görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kanarya beslemek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada kanarya yavrusu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kanarya tutmak keyifleneceğine ve afiyette olacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli kanarya görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments