Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kadının elini öpmek

Rüyada ölmüş kadının elini öpmek

Rüyada ölmüş kadının elini öpmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi, bazı gayrimenkullerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konular hızlanıyor.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada kadının elini öpmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada bir kadının elini öpmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ölü kadının elini öpmek hak yolunu tutacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, iyi günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir kadının elini öpmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kadın eli öpmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments