Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir kadının elini öpmek

Rüyada ölmüş bir kadının elini öpmek

Rüyada ölmüş bir kadının elini öpmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, endişelerinden kurtulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş bir kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek rahat yüzü göreceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kadının elini öpmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kadının elini öpmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın eli öpmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments