Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının elini öpmek

Rüyada bir kadının elini öpmek

Rüyada bir kadının elini öpmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada bir kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek helal kazanç elde edeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kadının elini öpmek çocuk sahibi olacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kadının elini öpmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir kadının elini öpmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments