Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının elini öpmek

Rüyada kadının elini öpmek

Rüyada kadının elini öpmek yaşama hevesinden olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, hasret gidereceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalettir.

Rüyada kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirip, planlarınızı uygulamaya devam edebilirsiniz.

Rüyada kadın eli öpmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının elini öpmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, üstün başarılar alacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, bekarsa evleneceğine, fenalıkta bulunmaya tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir kadının elini öpmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadınların elini öpmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada ölü kadının elini öpmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments