Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın el öpmek

Rüyada yaşlı kadın el öpmek

Rüyada yaşlı kadın el öpmek yaşamına renk geleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek yeni bir yol çizileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek kendisine gelemeyeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın öpmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments