Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın eli öpmek

Rüyada kadın eli öpmek

Rüyada kadın eli öpmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kadın eli öpmek gördüyseniz:

  • Yeni birşeye başlamanız olasıdır.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kadının elini öpmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın elini öpmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada kadınların elini öpmek çok hayırlı işlere atılacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada kadın eli öpmek günah işleyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının elini öpmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments