Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş insanı öpmek

Rüyada ölmüş insanı öpmek

Rüyada ölmüş insanı öpmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanı öpmek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketlerini çok fazla kişiselleştirmemenizde fayda var.

Rüyada ölmüş insanı öpmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun insanı öpmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bir insanı öpmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, prestij kaybı yaşanacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiği insanı öpmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, keyifli olacağına, rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, masumluğunu ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü insanın elini öpmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, elinin de bolluk göreceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanın elini öpmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek doğru iş ortaklığı yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments