Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanı öpmek

Rüyada sevdiği insanı öpmek

Rüyada sevdiği insanı öpmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insanı öpmek gördüyseniz:

  • İlerleme odaklı düşünün.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanı öpmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği insanı öpmek kişinin gönlünü alacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada ölü insanı öpmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, gelişiminin hız kazanacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments