Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun insanı öpmek

Rüyada küs olduğun insanı öpmek

Rüyada küs olduğun insanı öpmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun insanı öpmek gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Rüyada küs olduğun insanı öpmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada küs birini öpmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu birini öpmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, anne ve baba duası alınacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olan birini öpmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs birinin elini öpmek makam ve rütbe edineceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun birini öpmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, kadim dostlar edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments