Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir insanı öpmek

Rüyada ölmüş bir insanı öpmek

Rüyada ölmüş bir insanı öpmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir insanı öpmek gördüyseniz:

  • Aslında kendinizi ifade etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanı öpmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, sorunların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek zor durumlara düşüleceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada ölü bir insanı öpmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanı öpmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş insanın elini öpmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan öpmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments