Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin yüzünü yıkamak

Rüyada ölmüş birinin yüzünü yıkamak

Rüyada ölmüş birinin yüzünü yıkamak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda artış görüluyor.

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı kararlar alacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, çok mutlu olacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak çok ünlü bir kişi olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına delalet eder.

Rüyada ölü yüzü yıkamak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü yıkamak büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine delalet eder.

Rüyada yüz yıkadığını görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyla yüz yıkamak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, bilgi sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments