Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret eder.

Rüyada deniz suyuyla yüz yıkamak işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına inanılır.

Rüyada denizde yüz yıkamak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine işaret eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak ölümcül hastalıklara işaret, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına inanılır.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü suyla yıkamak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments