Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yüzü yıkamak

Rüyada ölü yüzü yıkamak

Rüyada ölü yüzü yıkamak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, geçmişi unutup geleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada ölü yüzü yıkamak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Rüyada ölü yüzü yıkamak durgun giden işlerin açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün yüzünü yıkamak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü suyla yıkamak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada musluktan yüzünü yıkamak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini yüzünü yıkadığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments