Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz yıkadığını görmek

Rüyada yüz yıkadığını görmek

Rüyada yüz yıkadığını görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına inanılır.

Rüyada yüz yıkadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü sütle yıkamak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada karla yüzünü yıkamak çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, güzel davetler alacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü toprakla yıkamak çok büyük çalışmalara girileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü sabunla yıkadığını görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada bebeğin yüzünü yıkamak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulur.

Rüyada yüzü yıkadığını görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, yeni şeyler deneneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments