Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada elini yüzünü yıkadığını görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına işarettir.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına inanılır.

Rüyada el yüz yıkamak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada el ve yüz yıkamak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, emeğinden hayır göreceğine, isteklerini yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments