Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak büyük paralara sahip olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada sıcak suyla ayak yıkamak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorunlarını teker teker aşacağına tabir olunur.

Rüyada suyla yüzünü yıkamak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyuyla yüz yıkamak devlete hizmet etmeye, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments