Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yüzü yıkamak

Rüyada yorgan yüzü yıkamak

Rüyada yorgan yüzü yıkamak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, iyi halin geleceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan yıkadığını görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yün yorgan yıkamak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yorgan yıkamak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak büyük bir servete kavuşacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya işarettir.

Rüyada yorganı yıkamak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yorgan yıkamak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir eşe alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yıkamak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments