Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla yüz yıkamak

Rüyada suyla yüz yıkamak

Rüyada suyla yüz yıkamak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, Allah’a dua edeceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada suyla yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Rüyada suyla yüz yıkamak daha fazla gelir sahibi olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Rüyada yüzünü suyla yıkamak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine inanılır.

Rüyada deniz suyuyla yüz yıkamak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, şeref ve haysiyetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ele geçen kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyla yüzünü yıkamak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına delalettir.

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments