Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü yıkamak

Rüyada kendi yüzünü yıkamak

Rüyada kendi yüzünü yıkamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme yöntemlerini daha iyi anlamanızı sağlayabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüzünü toprakla yıkamak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, zarar göreceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin yüzünü yıkamak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalettir.

Rüyada başkasının yüzünü yıkamak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, sağlam bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyoda yüz yıkamak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü yıkadığını görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü yıkamak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü yıkadığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments