Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda net olursanız, istemediğiniz şeyler duymaz veya teklifler almazsınız.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini yanaktan öpmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, sıkıntıya düşeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada yanaktan birini öpmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, şeytanın aklına uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kadını yanağından öpmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments