Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan tırnağı kesmek

Rüyada şeytan tırnağı kesmek

Rüyada şeytan tırnağı kesmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yardımda bulunacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytan tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Rüyada şeytan tırnağı kesmek iş hayatında başarılı olmaya, koltuğunun da yükseleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada şeytan tırnağı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Rüyada şeytan kesmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, kendisi ile gururlanacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına işaret eder.

Rüyada şeytanı kesmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli tırnak kesmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments