Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin tırnağını kesmek

Rüyada ölen birinin tırnağını kesmek

Rüyada ölen birinin tırnağını kesmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, güzel bir iş fırsatına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Hemen olur olmaz konuşmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek onu doyasıya yaşayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, üzüntülerini bölüşeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tırnak kesmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağı kesmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin tırnağını kesmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, bilmediği duyguları tadacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytan tırnağı kesmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç ve tırnak kesmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada kızının tırnağını kesmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments