Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin tırnağını kesmek

Rüyada ölmüş birinin tırnağını kesmek

Rüyada ölmüş birinin tırnağını kesmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişi çok önemli bir amacınıza ulaşmanızda size yardım edebilir.

Rüyada saç ve tırnak kesmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Rüyada tırnağı derin kesmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ağız tadından olacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına yorulur.

Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin tırnağını kesmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık tırnak kesmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağı derinden kesmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına işaret eder.

Rüyada tırnakları kesmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments