Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağı derin kesmek

Rüyada tırnağı derin kesmek

Rüyada tırnağı derin kesmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, bir sıkıntıya girmeye, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, istediği yola çıkacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına yorulur.

Rüyada tırnağı derin kesmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların derinlemesine üzerine gitmek yanlış olabilir.

Rüyada tırnağı derin kesmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağını derin kesmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnakları derin kesmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yersiz yere suçlanacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, huzurlu günlerin geleceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek birçok iş teklifi alınacağına, her istediğini elde edeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments