Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün tabutunu taşımak

Rüyada ölünün tabutunu taşımak

Rüyada ölünün tabutunu taşımak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, dua alacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet eder.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Geceleyin uzaklara özlem duyacaksınız.

Rüyada ölü tabutu taşımak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak kötü duygularını yeneceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada asker tabutu taşımak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının tabutunu taşımak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, onlara galip geleceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına yorulur.

Rüyada birinin tabutunu taşımak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments