Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin kör olduğunu görmek

Rüyada ölmüş birinin kör olduğunu görmek

Rüyada ölmüş birinin kör olduğunu görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, canının derdine düşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, ailenin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda özel bir kişiye gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör olmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör inek görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, kısmetlerin azalacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör kedi görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine yorulur.

Rüyada ölen birini kör görmek rahat şekilde yaşayacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına alamet eder.

Rüyada kör kişi görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini kör görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sağlığının geri geleceğine, işinde uzmanlaşacağına delalettir.

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek harama göz dikmeyeceğine, parasal durumun düzeltileceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments