Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör kedi görmek

Rüyada kör kedi görmek

Rüyada kör kedi görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada kör kedi gördüyseniz:

  • Bazı adımları başkalarının atmasını bekleyerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada kör gözlü kedi görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada gözü kör kedi görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hayır vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör kedi görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine inanılır.

Rüyada kedinin kör olduğunu görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kör olmak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments