Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör kişi görmek

Rüyada kör kişi görmek

Rüyada kör kişi görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör kişi gördüyseniz:

  • Siz dinginliği sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine alamet eder.

Rüyada kör kişi görmek para ve makam sahibi olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada ölen kişiyi kör görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı kör görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Rüyada bir gözü kör insan görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, bazı konularda önayak olunacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada babasını kör görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada birini kör olduğunu görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine yorulur.

Rüyada birinin kör olduğunu duymak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments