Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör inek görmek

Rüyada kör inek görmek

Rüyada kör inek görmek bütçesinin genişleyeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kör inek gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe koşmamanızda fayda var.

Rüyada kör inek görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün kör olduğunu görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini kör olarak görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör gözlü birini görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada kör bıçak görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini kör görmek iftiraya uğrayacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, dünya malının çoğalacağına delalettir.

Rüyada yakının kör olduğunu görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments