Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, hata yapılacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada ölünün kefenini açmak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefen açmak çok dikkat çekeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefeni açmak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefenli görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada annemi kefenli görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını kefenle görmek büyük bir adım atılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine yorulur.

Rüyada ölü birini kefende görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments